Rosenlyst foran
Velkommen til Rosenlyst
Den overordnede vision for Børn og Unge i Lyngby-Taarbæk kommune er, at børn og unge skal udvikle sig til at blive selvstændige, nysgerrige og kreative mennesker, der har appetit på livet - og på at lære og udvilke sig i et demokratisk globaliseret samfund. Alle børn og unge skal være en del af ligeværdige og forpligtende fællesskaber, hvor voksne respekterer og støtter barnet i dets udvikling.

Børnehuset Rosenlysts overordnede vision er, at give børnene de bedste betingelser for en god barndom og for at tage herfra med mod på livet. Vi arbejder ud fra et menneskesyn om, at alle børn er unikke væsner med hver deres personlighed.

Det overordnede mål er, at tilvejebringe et udviklende, udfordrende og trygt miljø, hvor børnene får tillid til sig selv og deres omverden i relation med andre børn og voksne.

 

 

Her bor vi
De 6 Læreplanstemaer
Natur og naturfænomener. Vi planter solsikker
Natur og naturfænomener læreplanstema. På jagt efter kryb i skoven
Scienceprojekt. Snegl i isklump
Kulturelle udtryksformer og værdier. Påskejagt
I Børnehuset Rosenlyst arbejder vi tematisk. Udgangspunktet er, hvad børnene er optaget af og har brug for i deres udvikling.
De seks læreplanstemaer Almene Personlige udvikling, Sociale Kompetencer, Sprog, Krop og bevægelse, Natur og naturfænomener, Kulturelle udtryksformer og værdier skal alle indgår som en del af det overordnede tema, der arbejdes med i den enkelte børne-gruppe.